Wydanie nr 187/2020, Niedziela 5.07.2020
imieniny: pokaż (10 imion)Zoe, Marta, Wilhelm, Trofima, Antoni, Przybywoj, Bartłomiej, Jakub, Filomena, Karolina
ReklamaKontakt
  • tvregionalna24.pl
  • tvmalbork.pl
  • zulawyimierzeja24.pl
  • tvdzierzgon.pl

Oświadczenie Jolanty Szewczun po gorącej debacie na marcowej sztumskiej sesji powiatowej – 03.04.2017 (WIDEO) fot. Archiwum Jolanty Szewczun
Po XXIX sesji Rady Powiatu, która odbyła się 27 marca, gdzie jednym głównych punktów było przegłosowanie uchwały o wyrażeniu zgody na rozwiązanie umowy z przewodniczącą Rady Powiatu Sztumskiego Jolantą Szewczun. Przyjęcie uchwały poprzedziła burzliwa dyskusja, która wywołała lawinę komentarzy. Przew. Szewczun wydała oświadczenie w tej sprawie odnosząc się do wielu głosów i opinii.

Poniżej załączamy wideo z oświadczeniem Jolanty Szewczun, które przewodnicząca nadesłała na naszą skrzynkę mailową.

redakcja_

Kamery On-Line

Podziel się:
Oceń:

Zobacz więcej z kategorii Wasze filmy

Komentarze (6)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe i naruszające regulamin będą usuwane.

Pytek
Pytek 03.04.2017, 17:01
A Po Co Ta Pokazowka? Kampanię zaczyna?
zbyszek
zbyszek 04.04.2017, 17:15 (odpowiedź do Pytek)
Mąż dał bezpłatny urlop , mąż obsadził na stanowisko prezesa to niech ten dobry mąż teraz po szczęśliwym lądowaniu utrzymuje kochaną żonę i wara od publicznych pieniędzy.
rysiek
rysiek 04.04.2017, 19:42 (odpowiedź do zbyszek)
Co zbyszek , zazdrościsz? A twoja żona co robi, po zasiłek co miesiąc staje ? A to nie publiczne pieniądze ?
zbyszek
zbyszek 04.04.2017, 23:03 (odpowiedź do rysiek)
Rysiu nie chcę wiedzieć co robi Twoja żona i skąd czerpie pożytki , moja nie jest osobą publiczną i daleko jej wyciągać ręce po publiczne pieniądze.Miłych snów o potędze (mam nadzieję że się nie spełnią)..
rysiek
rysiek 05.04.2017, 21:21 (odpowiedź do zbyszek)
A czegóż to tak się obrażasz ? Fajnie jest kogoś błotem z za węgła traktować? I chować się za rogiem jak chuligan ?
zbyszek
zbyszek 05.04.2017, 21:38 (odpowiedź do rysiek)
Kolego z faktami się nie dyskutuje ,nie traktuję nikogo błotem jedyne co to stwierdzam fakty i obiektywnie oceniam niecne zamiary pewnych osób. Chcesz być adwokatem diabła?
Jeśli tak, to w dłuższej perspektywie czasu marny Twój los.